Προς το περιεχόμενο

νεο ρουτερ

kalamas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω το speedtouch 585v6 και μου κανει κατι περιεργα τελευταια αν και το εχω 3 χρονια τα εβγαλε τα λευτα του και λεω να παρω ενα καινουριο αυτο εδω http://www.tp-link.com/products/product_des.asp?id=204 αλλα ειμαι σε δίλημμα το εχω βρει εδω http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=210000364 και εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612412 τι εχετε ακουσει για το πρωτο site αξιζει?για να γλυτωσω και τα 25 ευρα:-D

α και κατι αλλο δεν με αφηνει το speedtouch να κανω filmware update.Αμα κανω μηπως φτιαξει εκεινο και δεν χρειαστει να αγορασω καινουριο ξερετε κανενα οδηγο για να κανω update και το site για το τελευταιο filmware γιατι ψαχνω και εχω μπερδευτει λιγο

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

προς θεου μην παρεις tp link.η thomson παρε ξανα η παρε καποιο linksys.β.firmare update κανεις παντα με kalodio ethernet και παντα με μια εφαρμογη.δεν υπαρχει μεσα απο το μενου.δοκιμασες σε αλλο μηχανημα και παλι δεν κανει firmware update/μηπως βαζεις λαθος firmware.ti παραξενα σου κανει?για το tp link απο οπου και να το παρεις το ιδιο θα ειναι αλλα για μενα μην το παρεις.φτηνο μεν αλλα...

Δημοσ.

1) Draytek

2) Draytek

3) Linksys

4) όλα τα άλλα :)

Βασικά ότι είναι πιο κοντά στης ανάγκες σου..αλλά έχω 2 χρόνια το draytek 2700vg στη πρίζα κ δεν έχω απολύτως κανένα παράπονο!

Δημοσ.

το ανοιγω και αρχιζει να κανει ολο επανεκκινησεις και για να σταματησει και να ανοιξει κανονικα θελει καμια ωρα γι'αυτο το εχω παντα ανοιχτο και δεν κλειδωνει σε φουλ ταχητυτα ενω παλια ηταν μια χαρα.εχω ακουσει με filmware update οτι φτιαχνεται ειναι αληθεια?

Δημοσ.

φιλε δεν υπαρχει κατι τετοιο στα settings και στην ιστοσελιδα δεν με αφηνει να κατεβασω το manual.καποιος που εχει το ιδιο modem και ξερει ακριβως που να παω?φιλε παντως thanks για to help. φιλε τελικα μπορεσα και κατεβασα το μανουαλ αμα μπορεσω να το φτιαχω θα σου πω

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:41 ----------

φιλε δεν μπορεσα να το βρω τελικα

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:20 ----------

καποιος αλλος που μπορει να μου πει ακριβως τι να κανω?βοηθηστε

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:17 ----------

καποιος να μου δωσει αν μπορει οδηγο για filmware update και το τελευταιο update αν γινεται

Δημοσ.
Συνήθως ναι.

Αλλά δοκίμασε να αλλάξεις το adsl2+ σε adsl σκέτο κ πες μας αν κάνει τα ίδια.

αλλαζει μονο απο cli και ειναι λιγο παραξενο οποτε δεν εχει νοημα να το κανει

το ανοιγω και αρχιζει να κανει ολο επανεκκινησεις και για να σταματησει και να ανοιξει κανονικα θελει καμια ωρα γι'αυτο το εχω παντα ανοιχτο και δεν κλειδωνει σε φουλ ταχητυτα ενω παλια ηταν μια χαρα.εχω ακουσει με filmware update οτι φτιαχνεται ειναι αληθεια?
επανεκινηση ολο το ρουτερ η χανει το dsl>δοκιμασες να το κανεις ενα reset default.για firmware ψαξε google.γιατι οσο θυμαμαι η thomson δινει μονο σε partners router και firmware.και το κανεις με καρφωτα ip νομιζω το firmware και με εφαρμογη.δεν υπαρχει μεσα απο το μενου.το full ταχυτητα μαλλον ειναι θεμα γραμμης οχι ρουτερ.φιλτρα παντου στα τηλεφωνα fax συναγερμο?στο site παρακατω δεν εχει firmware οσο ειδα.

φιλε δεν υπαρχει κατι τετοιο στα settings και στην ιστοσελιδα δεν με αφηνει να κατεβασω το manual.καποιος που εχει το ιδιο modem και ξερει ακριβως που να παω?φιλε παντως thanks για to help. φιλε τελικα μπορεσα και κατεβασα το μανουαλ αμα μπορεσω να το φτιαχω θα σου πω

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:41 ----------

φιλε δεν μπορεσα να το βρω τελικα

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:20 ----------

καποιος αλλος που μπορει να μου πει ακριβως τι να κανω?βοηθηστε

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:17 ----------

καποιος να μου δωσει αν μπορει οδηγο για filmware update και το τελευταιο update αν γινεται

Μην βιάζεσαι να πάρεις απάντηση αν την γνωρίζει κάποιος θα το μάθεις.

"]F/W

prepei νομιζω να εχεις στοιχεια partner για firmware.

kai tο βασικο αν εισαι με κανα 50 attenuation τι να κανει το zyxel τι να κανει και το vigor

Δημοσ.

το dsl kai to internet χανεται και φιλτρα ειμαι μια χαρα εχω βαλει σε ολα τα τηλεφωνα.θα κανω ενα reset και θα σου πω

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:59 ----------

εκανα reset αλλα τιποτα συνεχιζει να μην κλειδωνει σε φουλ ταχυτητα χανει απο 2-3mbps τι να κανω

Δημοσ.

ρε φιλε εκανα οτι διαβασα απο τους αλλους αλλα τιποτα παλι. μου βγαζει αυτο 39547119.png μηπως θελει να βαλω με τη σειρα τα filmware γιατι τωρα εχω αυτη την εκδοση 6.1.0.5 και παω να βαλω με τη μια την 8.2.1.5

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:27 ----------

για πειτε μηπως θελει να βαλω με τη σειρα τα filmware?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...